Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Over AVB Midden-Holland

Asbestverwijderingsbedrijf Midden-Holland is in 1999 opgericht en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een volwassen bedrijf dat zich dagelijks bezighoudt met diverse asbestverwijderings- en sloopwerkzaamheden.

Het materiaal, de machines en de vervoersmiddelen verkeren in een perfecte staat, zodat wij u bij uiteenlopende werkzaamheden altijd optimaal van dienst kunnen zijn. Bij de uitvoering van de werkzaamheden spelen veiligheid en gezondheid van het personeel en de minimale belasting van het milieu een belangrijke rol. Asbestverwijderingsbedrijf Midden-Holland werkt met een groep gemotiveerde mensen met kennis van zaken.

Ieder van hen is gediplomeerd als Deskundig Toezichthouder Asbestsloop(DTA) en/of Deskundig Asbest Verwijderaar(DAV). Tevens zijn al onze medewerkers in het bezit van een VCA-diploma en zijn ze medisch gekeurd.

Ook al onze machines zoals mobiele douchewagens, onderdrukmachines, maskers, monitoren enz. worden jaarlijks naar de daarvoor geldende normen gekeurd. Op jaarbasis worden er circa 600 asbestverwijderingswerken gerealiseerd.

Bij alle opdrachten, klein én groot, geldt dat de kwaliteit en daarmee de volle tevredenheid bij de opdrachtgever voorop staat.